Inschrijving

Download hieronder de pdf bestanden voor de deelnemerslijst, starttijden en informatie!

Inschrijven

De inschrijvingen zijn gesloten. De Mud Run zit vol!
Op 13 juli vindt tijdens EasterSimmer de ‘Mud Run’ plaats.
Inschrijven kan in 3 categorieën:
  • Mud Run Recreatief – voor deelnemers vanaf 12 jaar à € 17,50. Keuze: route 6 km (licht) of  9 km (zwaar). Vooraf hoef je geen keuze te maken welke route je loopt. Onderweg kan je kiezen voor de variant licht (6 km) of zwaar (9 km). Zwaar adviseren wij alleen voor getrainde runners.
  • Ouder Kind Run – voor kinderen in de leeftijd van 10 t/m 14 jaar die samen met hun ouder de Mud Run Recreatief willen volbrengen,  à € 30,00 voor 2 personen     route 6 km (licht).
Let op: t.b.v. het inschrijven is het alleen nodig om de naam en geboortedata van het kind in te geven, .
  • Minions Run – voor deelnemers in de leeftijd van 6 t/m 11 jaar (ca 2,5 km) à € 10,00.
Zwemdiploma verplicht:
Wanneer je je inschrijft, ga je er mee akkoord dat je deelneemt op eigen risico. Het is verplicht om in het bezit te zijn van een zwemdiploma. Ben je niet in het bezit van een zwemdiploma, dan mag je alleen deelnemen onder begeleiding van een volwassene en je dient een zwemvest te dragen.
T-shirt & aandenken
Alle deelnemers krijgen een T-shirt t.b.v. de Mud Run. De maatvoering is afwijkend aan de Nederlandse maten. Tijdens uw inschrijving dient u de maat te kiezen, u vindt daar dan ook een tabel met de maatvoering die wij adviseren.
Daarnaast is er voor de minions nog een aandenken wanneer zij de Mud Run volbrengen.

Collectief inschrijven

Het is overigens mogelijk om collectief in te schrijven. Dit werkt als volgt:
Voor de betaalstap zit een extra knop in het inschrijfformulier met de tekst ‘Deelnemer toevoegen’. Na het drukken op deze knop komt de inschrijver weer bij stap 1 van het formulier terecht en kan zo nog meer mensen invoeren. Men kan voor verschillende onderdelen inschrijven.
Na het invoeren van de laatste deelnemer kan men betalen en na een succesvolle betaling worden de inschrijvingen bevestigd. Het is wel van belang een inschrijving van meerdere deelnemers binnen 15 minuten af te ronden. Wil je graag samen met iemand starten? Wij kunnen niets garanderen, maar proberen er op basis van het huisadres wel zoveel mogelijk rekening mee te houden, geef dus bij voorkeur hetzelfde adres in.
Kijk regelmatig op http://www.mudrunoosterzee.nl voor de laatste informatie over de Mud Run.
 

Let op de inschrijving is vol!

Inschrijven:
U kunt inschrijven tot en met 1 juni 2024 maar vol = vol via de volgende link:

https://inschrijven.nl/form/2024071350753-nl

 
Of scan onderstaande QR code om naar het formulier te gaan:
 
This image has an empty alt attribute; its file name is qr-code-eastersimmer-2024.jpeg
 
Heb je je ingeschreven?
Uiterlijk een week voorafgaand aan het evenement ontvangt u per e-mail (controleer eventuele de ongewenste mailbox) informatie over de exacte starttijd, het startnummer en overige belangrijke informatie. Deze informatie wordt ook op onze website gepubliceerd.  Houd onze website dus ook in de gaten.
Het startnummer wordt niet toegestuurd, maar is af te halen voorafgaand aan de start.
 
Wij wensen u veel succes met de sportieve voorbereiding en we zien u op zaterdag 13 juli 2024.
Voor meer informatie en foto’s van de vorige editie, kijkt u op onze Facebookpagina. Op YouTube vind je een leuk filmpje van de vorige edities.